Vaccinarea și consecințele ei…

Iată că așa cum s-a mai susținut și în cartea „Vaccinarea: eroarea medicală a secolului”, lucrurile par să se confirme. Un articol de ziar ne informează că „un studiu finlandez a evidențiat o legătură între un vaccin antigripal și narcolepsia la adulți.

Potrivit Institutului național de sănătate al Finlandei, THL, această legătură există și în cazul adulților. „La adulți cu vârsta între 20 și 64 de ani cărora li s-a administrat Pandemrix, riscul dezvoltării narcolepsiei a crescut de 3 până la 5 ori, comparativ cu persoanele nevaccinate”, a indicat într-un comunicat institutul finlandez.

Și asta, în condițiile în care „Totuși, riscul contractării acestei maladii de către adulți – 1 la o sută de mii – este de șase ori mai mic decât cel prezentat de copii.” Sau cu alte cuvinte, riscul este de șase ori mai mare la copii!

Și doar în septembrie trecut, ul alt studiu francez făcea legătura între vaccin și boală… E drept, cu precizarea „că mai sunt necesare și alte studii pentru a stabili existența unei asociații în cazul adulților”. De unde eu înțeleg că în cazul copiilor nu mai erau necesare studii!

Și cu toate astea, vaccinarea nu doar că se practică! Statele alocă sume uriașe pentru că, nu e așa, big pharma trebuie să-și primească tributul…

Tocmai de aceea, de câțiva ani buni am refuzat constant vaccinarea…


Comentează

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: