Anti-manipulare

Desigur, pentru a pune în practică planurile globale de control ale populației, este nevoie și de articulări teoretice care să fundamenteze și să permită executanților o acțiune coerentă.

În acest scop, un stimabil domn, Noam Chomsky, lingvist de marcă dar și teoretician al planurilor globaliștilor, a identificat zece metode de manipulare. A colaborat cu domnul Henry Kissinger, unul din promotorii acerbi ai globalismului și ai noului imperialism. Acest domn Kissinger, consilier de securitate națională și secretarul de stat de mai târziu în cadrul administrației Nixon, președintele Ford, a fost acuzat de a fi complice la o serie de crime de război în Indochina, Bangladesh, Chile, Cipru și Timorul de Est. Numeroși activiști au încercat să-l aresteze pe Kissinger de-a lungul anilor pe baza Actului Convențiile de la Geneva.

Iată în continuare dovada legăturilor lui Chomsky cu Kissinger:

Acum, revenind la teoreticianul Chomsky, iată cele 10 metode de manipulare a populației:

Se pune întrebarea: cum putem face față manipulării induse zilnic prin canalele media oficiale? Am găsit aici prezentarea câtorva pași relativ simpli de protejare individuală:

  1. Te hipnotizează cu planul lor. Participând la programele media, urmărind show-rile Tv, reclamele agasante, atunci ești supus unei operații de programare a creierului pe frecvența dorită de ei. Realitatea prezentată prin intermediul acestor instrumente duce la violență, ură rasială, diferențe religioase, consumerism exacerbat, distragerea atenției de la ceea ce ar trebui să fie important pentru tine, la nepăsare… Fii diferit! Televizorul e pentru sclavi, iar tu ești o ființă liberă! Poți alege emisiuni instructive, încă mai sunt! Poți privi acele știri ce-ți sunt furnizate cu suficient de mult spirit critic, punând la îndoială informațiile ce-ți sunt servite pe tavă!
  2. Otrăvesc tot ceea ce folosești. Apa este contaminată cu metale grele, mâncarea este intoxicată cu produse modificate genetic, industria farmaceutică te aprovizionează cu medicamente ce provoacă alte și alte boli. Ei îți oferă boala și tot ei vin cu soluția… de cele mai multe ori soluția fiind mai dăunătoare decât boala în sine. Ești o ființă naturală, așa încât încearcă să te comporți ca atare. Nu poți gândi coerent dacă ești îmbibat cu chimicale, pe care le-ai plătit cu banii tăi. Fără chimicale și produse ce nu se găsesc în natură! Acest lucru te ajuta atât fizic, cât și mental.
  3. Se folosesc de religii pentru a perpetua minciuni. Un subiect tabu pentru foarte mulți oameni. Utilizarea religiei este unul dintre cele mai simple moduri de a împărți și stăpâni omenirea. Am fost crescuți și îndoctrinați să credem că „religia noastră este cea adevărată”. Fiecare religie este centrată pe mesajul de iubire față de semen și pe compasiune. Cu toate acestea, de cate ori apare cineva care nu e de acord cu credința noastră, acest mesaj este uitat și abandonat. Acesta le este și scopul… de a ne diviza și de a încuraja lupta între noi. Liderii mișcărilor religioase știu cum să manipuleze pentru a deține controlul absolut. Nu te lăsa manipulat!
  4. Învățământul este îndoctrinare, nu educare. Oamenii ar trebui să fie educați să gândească analitic și cu scepticism. Însă în toate școlile din lume, trebuie să asculți orbește de dascăl și să continui propovăduirea celor învățate de la el. Scopul școlilor este de a produce un cetățean standard, destul de deștept și de docil, încât să lucreze pentru sistem. Cazurile izolate de oameni, care au încercat să demonstreze că anumite paradigme în care credem sunt greșite, au fost ridiculizate și izolate. Informează-te!
  5. Te-au convins că asta este singura realitate și că nu poți face nimic împotriva sistemului. Te-au manipulat să crezi că ești prea mic pentru o schimbare; te-au manipulat să nu îți pese, să îți ridiculizezi vecinul care e diferit și nu se conformează normelor; te-au îndoctrinat că fericirea în viață înseamnă doar iluziile cumpărate de la ei. Însă tu știi că nu e doar atât. Tu știi că poți să îți controlezi singur viața… trebuie doar să vrei. Trebuie doar să privești în jur și să te întrebi dacă asta e lumea în care vrei să crească copiii și nepoții tăi. Trezește-te!

Comentează

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: