Tot teoria conspirației?

Nouă, într-o Românie lăsată pe mâna unor televiziuni imbecile care ne fac capul mare cu imagini și „știri” de la țigănia „Regele a murit, trăiască regii!”, ni se par prea îndepărtate situații dramatice precum ceea ce se întâmplă în Siria.

De acolo, fluxurile de știri oficiale ne spun că niște rebeli – numiți „băieții buni” s-au revoltat împotriva unui regim dictotorial, cel al președintelui Bashar al Assad. Mai mult, au făcut ocolul lumii știri prin care eram „informați” despre faptul că serviciile de securitate loiale regimului Assad ar fi decapitat creștini din această țară în condițiile în care aceștia ar fi refuzat să treacă la islamism. Românii ar trebui să știe că asta se întâmpla pe la 1714 lui Constantin Brâncoveanu. Nu pare un pic forțată tema? Nu cumva la scurt timp după ce domnul Obama, ditamai președintele SUA, îi punea în vedere președintelui Assad să nu cumva să folosească arme de distrugere în masă împotriva rebelilor, au și început să apară acuzațiile de folosire a gazului sarin la adresa puterii din Siria? Nu pare a fi un scenariu prost?

În acest context, iată că site-ul Wake up America postează articolul „Conspiracy Theory Proven True? – Syria Chemical Attacks Set Up By Obama (Teoria conspirației dovedită adevărată? – Atacurile chimice din Siria stabilite de Obama). În plus, mi se arată că, încă din ianuarie pe Yahoo News se vorbea despre atacuri chimice ale administrației Obama în Siria, urmând a se da vina pe regimul Assad:

Administrația Obama a dat semnalul verde pentru un plan de atac cu arme chimice în Siria, care ar putea fi pus pe seama regimului președintelui Bashar al Assad, stimulând astfel acțiuni militare internaționale în această țară devastată, după un an de lupte „interne”.

Merită urmărit filmulețul de mai jos, iar dacă se impune nu ezitați să folosiți subtitrarea.

Așadar, impunerea cu forța a unei așa-zise democrații și drumul spre noua ordine mondială e dusă cu orice mijloace de către executanții fideli ai acelor planuri…


Comentează

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: