Morala și dogma = războaie?

Albert Pike, s-a născut la 29 decembrie 1809, fiind crescut într-o familie creștină. Și-a luat examenul de admitere la colegiul Harvard la varsta de 15 ani, dar n-a putut urma cursurile din cauza lipsurilor materiale. După ce a calatorit atât în Vestul îndepărtat, Pike s-a stabilit în Arkansas, unde a lucrat ca editor al unui ziar, înainte de a fi admis în barou. Aici a întâlnit-o pe Mary Ann Hamilton, cu care s-a căsătorit în 1884 și cu carea a avut unsprezece copii.

Avea patruzeci și unu de ani când a cerut să fie primit în loja „Steaua de Apus no. 2” din Little Rock, Arkansas. Activ în această lojă, Pike a obținut 10 grade ale Ritului York între anii 1850 și 1853 și cele 29 de grade ale Ritului Scoțian în martie 1853, în Charleston, de la Albert Gallatin Mackey. Ritul Scoțian fusese introdus in Statele Unite in 1783. Charleston era sediul primului Consiliu Suprem care a condus Ritul Scoțian în Statele Unite, până când Consiliul Suprem de Nord s-a stabilit în New York, în anul 1813. Pike a deținut poziția de Mare Comandor al Consiliului Suprem până la moartea sa, perioadă în care ocupațiile sale au fost dintre cele mai diverse (editor al publicației Memphis Daily Appeal din februarie 1867 până în septembrie 1868, practicant al dreptului etc.). A murit la 2 aprilie 1892 la Washington.

Înțelegând că o revizuire a ritualului era necesară pentru ca francmasoneria de Rit Scoțian să poată supraviețui, Albert Mackey l-a îndemnat pe Pike să se ocupe de această problemă, în sensul elaborării unui ritual standard. Revizuirea a început în anul 1855 și după câteva modificări, Consiliul Suprem a aprobat propunerile lui Pike în 1861. Schimbări minore au fost efectuate asupra altor două grade, în anul 1873, dupa ce corpurile Ritului York din Missouri au obiectat că gradele 29 și 30 dezvăluiau secrete ale ritului lor.

Pike a rămas mai bine cunoscut pentru opera sa de căpătai, „Morala și Dogma Ritului Scotian vechi și acceptat” al francmasoneriei, publicată în anul 1871, care poate fi citilă la pagina Biblio-doc.

Fără a fi fost dovedită vreodată, se vorbește despre o scrisoare pe care Pike i-ar fi trimis-o lui Giuseppe Mazinni, la 11 august 1871. Dar faptul că nu poate fi dovedită existența ei, are mai puțină importanță, dacă privim cu atenție citatele de mai jos, presupuse a fi fost în acea scrisoare:

Primul război mondial trebuie să fie adus în scopul de a permite Illuminati să răstoarne puterea ţarilor în Rusia şi de a face din această ţară o cetate a comunismului ateu. Divergenţele cauzate de  „Agenturi” (agenţi) Illuminati între Imperiile britanic şi germanic vor fi folosite pentru a aţâţa acest război. La sfârşitul războiului, comunismul va fi construit şi utilizat în scopul de a distruge alte guverne şi în scopul de a slăbi religiile.

Istoria ne arată că alianţele politice din Anglia, pe de o parte şi Germania, pe de altă parte, anulate între 1871 şi 1898 de Otto von Bismarck, au fost contribuit la începerea Primului Război Mondial.

Al Doilea Război Mondial trebuie să fie instigat profitând de diferenţele dintre politici. Acest război trebuie să fie purtat de fasciştii şi sioniştii politici în aşa fel încât nazismul să fie distrus şi sionismul politic să fie suficient de puternic pentru a institui un stat suveran Israel în Palestina. În timpul celui de-al Doilea Război,  Comunismul Internaţional trebuie să devină suficient de puternic pentru a echilibra creştinismul, care va fi astfel îngrădit şi ţinut sub control, până în momentul în care vom avea nevoie de el pentru cataclismul social final.

Și după acest al Doilea Război Mondial, comunismul a fost suficient de puternic pentru a începe preluarea guvernelor slabe. În 1945, la Conferinţa de la Potsdam dintre Truman, Churchill şi Stalin, o mare parte a Europei a fost pur şi simplu predata Rusiei şi, de cealaltă parte a lumii, urmare a războiului cu Japonia, s-a instaurat comunismul în China.

 „Al Treilea Razboi Mondial trebuie să fie instigat profitând de divergenţele cauzate de „Agentura” Illuminati, între sioniştii politici şi liderii Lumii Islamice. Războiul trebuie să fie condus în aşa fel încât islamul (Lumea arabă musulmană) şi sionismul politic (statul Israel) să se distrugă reciproc. Între timp, celelalte naţiuni, o dată în plus divizate pe această temă, vor fi constrânse să lupte până la completa epuizare fizică, spirituală, morală şi economică … Vom dezlănţui Nihiliștii şi ateii şi  vom provoca un formidabil cataclism social care, prin toate grozăviile sale va arăta în mod clar naţiunilor efectul ateismului absolut, sălbăticia originală şi turbulenţele cele mai sângeroase. Apoi, peste tot, cetăţenii, obligaţi să se apere împotriva minorităţii revoluţionarilor, îi vor extermina pe acei distrugători ai civilizaţiei, şi mulţimea, deziluzionată de creştinism, de spiritul său deistic, din acel moment va fi fără busolă sau direcţie, doritoare de un ideal, dar fără ştie încotro să-și îndrepte adoraţia, va primi adevărata lumină, prin manifestarea universală a doctrinei pure a lui Lucifer, adus în cele din urmă la vederea publicului.  Această manifestare va rezulta din mişcarea generală reacţionară, după care va urma distrugerea atât a creştinismului cât şi a ateismului, ambele cucerite şi exterminate în acelaşi timp.

Începând cuatacurile teroriste din 11 septembrie 2001, evenimentele din lume, şi în special din Orientul Mijlociu, arată o nelinişte tot mai mare şi instabilitate între Sionismul modern şi Lumea Arabă. Acest lucru este în conformitate totală cu apelul ca al Treilea Război Mondial sa fie purtat între cele două părți şi aliaţii fiecăreia dintre ele. Acest al Treilea Război Mondial nu a venit încă, dar evenimentele recente ne arată că nu poate fi exclus. Și chiar căutat, mai ales în condițiile ultimelor evenimente și a amenințărilor la adresa Siriei!

În aceste condiții, mai are vreo relevanță faptul că scrisoarea lui Pike a existat sau nu?


Comentează

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: