Parlamentari, auziți?

Mesajul din piețe trebui „împins” la vedere, pus sub nasul autorităților, care trebuie forțate să asculte vocea oamenilor. Că de-aia-i „democrație”!

Urmăriți filmulețul:

Iar un comentator scria următoarele:

… să lărgim aria/modalitățile/conținutul, de manifestare a poziției noastre: cateva sugestii:

– (are la baza un recent comentariu TV a lui Moise Guran :); dacă ar fi să se rezilieze unilateral contractul cu GCRM, ar fi bine să fie și cunoscut acesta în toate detaliile lui, noi ar trebui să plătim 2mld $; urmărind cotația la bursă (Canada sau SUA ?), compania ar putea fi cumpărată cu 600 mil.$; dacă am fi interesați să rezolvăm această problemă în interesul RO, ne-am scutura bine buzunarele (s-au conturile îmbogățirilor frauduloase), sau alte modalități, pe care cetățenii le-ar înțelege și accepta, ca să răscumpărăm … frauda/trădarea mârșavă a celor ce au încheiat acest contract.

– sugerez să facem o listă cu mai multe propuneri colectate de la susținătorii acestui mesaj de protest, oricât de puțin ar părea fezabile acestea, și să fie înaintată și publicată, factorilor de decizie, Guvern, Parlament, etc.

– de solicitat oficial la GCRM, ca un test de echitate a acestora (… dacă poate fi vorba de echitate a acestora), ca din sumele fabuloase folosite de GCRM pentru reclama binelui ce îl fac RO, să aloce o mică parte, pentru plata la acele mass media (…că la aceștia numai pe bani au și ei conștiință națională), ca un drept la replică, dacă ei suțtin că este adevarat și benefic ceea ce ei ne pregătesc (ei pot tipări, în sensul propriu, orice sumă de bani, dar aurul și bogația naturală pe care GCRM o fură din RO, nu este regenerabilă! (… oare otrăvirea, la propriu a pământului RO, nu face parte din planul lor de a ne alunga de pe pământul nostru strămoșesc; similar și cu … gazele de șist, și nu numai).


Comentează

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: