Globaliști, asta vreți, asta aveți…

Există oameni care și-au păstrat o doză de idealism din copilărie. Și-mi păstrez opinia că aceasta e un lucru bun. Altfel, viața ar fi mult prea cinică și lipsită de nuanțe. Ar fi mare plictiseală dacă totul ar fi marfă. Totul la vânzare! Vă imaginați cum am trăi? Cum ne-am simți? Cât de arid ar fi totul?

Spun asta pentru că dincolo de cele afirmate în acest articol, prin care ni se explică faptul că unele voci care se exprimă public înpotriva exploatării cu cianuri a Roșiei Montane ar fi cumpărate, cred totuși că cei 10.000 de oameni care-u fost în stradă n-au fost plătiți pentru protestul lor. Ei chiar cred că nu poți trăi în genunchi și că nu totul în țara asta e de vânzare! Și că au dreptate!

Chiar și această analiză numită (atât de nefericit) „De ce Soroș le-a dat ecologiștilor Roșia Montană”, nu face la urma urmei să ne arate decât că dincolo de toate deficiențele, unirea face puterea!

Că afacerea Roșia Montană e un război între miliardari evrei din America, Israel și Ungaria? Se prea poate! Da, poate că așa e! Dar asta nu minimizează cu nimic protestul oamenilor în stradă! Și nici victoria parțială obținută ieri prin (deocamdată) declarațiile politicienilor! Trebuie să vedem că lucrurile se vor finaliza în sensul celor solicitate de protestatari!

Aflăm că Acţiunile Gabriel Resources s-au prăbuşit cu până la 72% la bursa din Toronto! Aseară se vehicula pe la TV și faptul că printre cei cu acțiuni la bursa din Canada s-ar număra românași… Oricum, ei probabil că sunt puțini la număr și „doar cei aleși”! Grosul probabil că e deținut de miliardarii globaliști!

Ei bine, domnilor, nu asta ați vrut? Nu voi încercați impunerea unei piețe globale? Nu pentru asta purtați războaie?

Daaa, aveți ce v-ați dorit! Unde dai și unde crapă!

Nu vă place?

Anunțuri

Comentează

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: