Manifest lansat la Universitate. Dați mai departe!

Cei care conduc destinele României după 1989 sînt trădători de țară. Dupa asasinarea Ceaușeștilor, România este în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea economiei sistematic, din ordinul și cu supervizarea celor aflati la putere, înstrăinarea avuției naționale pe comisioane luate de cei cu drept de semnătură și ștampilă, recunoasterea holocaustului care nu a avut loc în România, plata pretențiilor Israelului de despăgubiri de 60 miliarde dolari, din care Băsescu și Isărescu au dat o treime, etc. În România nu se mai produce nimic.

Între cei mai ticăloși trădători și vînzători de țară este Mugur Isărescu

Isărescu a fost adus la BNR prin intermediul marelui trădator de țara Iulian Vlad și Iliescu.

În ianuarie 1990, Isărescu a refuzat să semneze, cu acordul lui Iliescu, plata combustibilului cu care trebuiau aprovizionate 128 de nave de mare tonaj aflate în diverse locuri în lume, lăsîndu-le arestate în porturi și pierdute de România pentru neplata taxelor portuare. BNR deținea peste două miliarde de dolari în rezerve. Iliescu a știut și a fost de acord cu acest jaf. Isărescu a fost primul care a pus umărul la dispariția flotei. A urmat Băsescu și alți miniștri la transporturi în cîrdășie cu reprezentanți marcanți ai partidelor de guvernămînt.

Isărescu era prim-ministru în timpul lui Emil (Cazbici) Constantinescu, Bercovici Berceanu fiind semnatar al contractului cu Gold Corporation. Emil Cazbici Constantinescu, dar și toti cei din conducerea Partidului Democrat au căpătat acțiuni la Gold Corporation, la fel ca și mulți reprezentanți ai guvernului de atunci.

După 1944, la liceul internat Brătianu, devenit Horia, Cloșca și Crișan din Pitești, Emil Cazbici, zis și mînuță, (fiindcă are o mînă atrofiată) bătea elevii în calitate de șef UTM, amenințînd că el e născut în Uniunea Sovietică.

În mandatul de președinte al lui Emil Cazbici Constantinescu, acesta, în cîrdășie cu directorii SRI și SIE, au decis vînzarea pe șestache și pe comisioane mici a întregii documentații privind prospecțiunile geologice și zăcămintele de aur ale României, aflate în camerele seifuri de la institutul de Geologie. Într-o noapte au fost scoase din Instituul de Geologie toate documentele și au fost scoase din țară. Atunci au venit la fix, prin intermediarul Frank Timiș, din Canada să cesioneze nu numai Roșia Montană, dar și alte mari zăcăminte de aur. Mai mult, se știa că zăcămintele respective conțin și metale rare, mult mai prețioase, nu doar aur și argint. Actualmente, întreaga documentațieprivind prospecțiunile geologice și rezervele de aur ale României umplu rafturile într-un birou evreiesc de avocatură din Toronto, la etajul 52 din bocul Turn. În cîrdășie cu interesele jidovești, Isărescu a sistat cumpărarea aurului extras din minele de aur din România. 

Mugur Isărescu a trimis aurul României din BNR în bănci străine, pentru o dobîndă mică, și mai apoi s-au făcut presiuni ca Băsescu și Isărescu să facă împrumutul de 20 miliarde euro, împrumut neaprobat în parlament îndatorînd populația României pentru multe generații. În condițiile în care nu mai avem producție (a fost distrusă economia prin așa-zisa privatizare strategică), nu mai creăm plusprodus, vom vedea aurul înapoi ca pe tezaurul de la Moscova.

Din ordinul lui Ceaușescu, în minele de aur, atunci cînd se dădea de un filon, se sigila capătul filonului de aur și se punea sigiliul Băncii Naționale a Romaniei. Exploatarea filoanelor era interzisă. Periodic erau trimise echipe care verificau dacă sigiliile puse erau la locul lor și se treceau în inventar și filoanele nou descoperite. În minele de aur din România sînt zeci de mii de filoane de aur sigilate în vremea lui Ceaușescu. Înainte de 1990, periodic erau delegate echipe de securiști care inventariau sigiliile filoanelor de aur din mine.

Anual numai din aluviuni, erau înregistrate la Banca Națională peste zece tone de aur. Aurul colectat din aluviuni în 1989 nu a mai fost înregistrat de noul guvernator al BNR, Mugur Isărescu, fiind scos lingou cu lingou din țară de persoane sub directa supraveghere a lui Stănculescu și Chițac. Din pricină că un lingou a dispărut, a avut loc crima din Precupeții Vechi.

După ce Ceaușescu a anunțat în martie 1989, plata datoriilor externe și în aprilie a șters toate datoriile CAP-urilor și IAS-urilor, în fiecare săptămînă soseau pe aeroportul Otopeni lingourile din aur cu care România garantase împrumuturile externe.

Mai mult, statului român revenindu-i foarte puțin din zăcămînt, înseamnă să dăm aurul pe gratis. Mai ales cu contribuția lui Isărescu, cel care spune că România și BNR nu au nevoie de rezerve de aur. Întrebați-vă de ce nu face referiri la dezvoltarea durabilă,…

Cînd a venit pentru cesionarea zăcămintelor de la Roșia Montană, Gold Co. a șpăguit în mod special pe reprezentanții puterii, mai ales membrii PD, care au acțiuni la firmă, mai multe decât statul român. Cum explicați că în 2004, Berceanu a zis că exploatarea de la Roșia Montană trebuie să continuie, la fel și Băsescu, care în vizită la Roșia Montană, chiar înainte de alegeri a zis același lucru. Director pe bani mulți și cu acțiuni la Gold Corporation a fost numit un membru marcant al PD, plecat de la Ministerul Mediului, Gabriel  Dumitrașcu .

Cum au mai făcut averi colosale cei cu funcții? Un mic exemplu. Era pe vremea cînd prim-ministru era Stolojan, Băsescu ministru la transporturi l-a trimis pe frate-său pe o navă, pentru reparații în Japonia, (că noi n-am fi avut șantiere navale), cu 3.000.000 dolari. Ajuns acolo, Mirciulică a trimis un fax lui frate-său, la minister, cum că ar fi necesari încă 3.000.000 dolari pentru reparații, fără notă justificativă sau deviz de lucrări. Frate-său, Trăienică a dat aviz favorabil, fără nici o notă justificativă și a trimis-o lui Stolo. Stolo, fără a solicita lămuriri ori notă justificativă, a semnat favorabil și a trimis-o lui Isărescu, cel care a aprobat trimiterea în contul lui Mirciulică a încă 3.000.000 dolari. Poate așa înțeleți de ce Dragă Stolo și Isărescu sînt așa de mediatizați ca tehnocrați. La corpul de control al guvernului lucra atunci Ionel Blănculescu și vă poate confirma.

În dec[embrie] 1989, în CC era un metru cub de dolari care au fost depozitați într-o cameră și păziți de Pluto și Furdea Dumitru, În cameră au fost inițial depuse și trei mape din piele conținînd conturile secrete ale României în străinătate. La cîteva ore după depunerea acestora, a venit Petre Roman și a cerut cele trei mape și i-a spus lui Furdea să zică, dacă e întrebat, că nu știe nimic despre mape…

Crin Antonescu, la nunta cu Vlădean, a primit cadou de nuntă de la Dinu Patriciu acțiuni la Roșia Montană de 100.000 euro. Și Daciana Sîrbu, europarlamenter ca și Vlădean, susțin deschiderea exploatărilor la Roșia Montană.

Credeți cumva că refuzul lui Isărescu de a mai înregistra la BNR  aurul din exploatări, a fost întîmplător. Asta a dus la închiderea minelor de aur. Tot Isărescu a dispus vînzarea rezervelor de argint ale României.

Rezervele de aur ale României sînt pentru generații, iar cei care au devastat România, în schimbul unor comisioane personale, substanțiale, au avut și au dreptul de semnătură și ștampilă.

Iulian Vlad și Securitatea nu l-au trădat pe Ceaușescu, au trădat România. Nu Ceaușescu a subminat economia națională, ci ăi ce au luat frîiele puterii, au păstrat dreptul de semnătură și ștampila ca să își umfle buzunarele și conturile din străinatate. Ceaușescu nu a avut conturi personale în străinătate, dar cei care au păstrat după 1990 funcțiile la stat, sînt multimiliardari, pentru că și-au însușit drepturile de proprietate ale românilor și au înstrăinat tot ce se poate, determinînd pe tineri și pe cei apți de muncă să părăsească țara, ca ei să jefuiască liniștiți.

Noi nu mai producem aproape nimic, iar din cei 20 miliarde euro împrumutați nu se fac nici un fel de investiții pentru a avea producție, dar vindem tot. Ei știu doar să vîndă ce nu le aparține.

Dacă după război sovieticii, ca armată de ocupație au impus în funțiile de conducere majoritar evrei, care au dispus arestarea și uciderea a aproape 2.000.000 de români, după uciderea Ceaușeștilor, s-au cocoțat în funcții tot numai evrei, ei și masoneria coordonează exterminarea românilor. Nu-i de ajuns că Israel ne-a cerut și ne obligă să îi plătim peste 60.000.000.000 dolari în contul falsului holocaust. Tocmai ei, care au făcut holocaust cu românii, după 1944.

Dacă Iliescu în 2001, a acceptat falsa recunoaștere a holocaustului, iar Băsescu a dispus plata a o treime din suma promisă israelului, acesta din urmă, prin Răzvan Ungureanu au refuzat recuperarea tezaurului de la Moscova. În acest timp, evreii au cerut rușilor tezaurul României, în contul holocaustului.

Ce mai contează după ce Băsescu a îndatorat România pentru generații, iar USL a făcut împrumuturi suplimentare și ne-a îndatorat și mai mult.

Străinii știu cît de corupți sînt cei ce ne conduc și îi susțin în ticăloșiile lor și se folosesc de ei.

ZĂCĂMINTELE DE AUR SÎNT ALE ROMÂNILOR!!! N-au ce căuta străinii.

Puteți cere NAȚIONALIZAREA!

Verificați dacă nu credeți!

Dati mai departe si trimiteti pe rețele informatiile,

Formulați cît mai multe plîngeri penale la Parchet, DIICOT și DNA!

Sursa: Ion Coja

Anunțuri

Comentează

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: