Birocrație anti-birocratică

În atenția domnului Prim-Ministru – Victor Ponta și a domnului Ministru de Finanțe – Daniel Chițoiu

Domnilor Miniștri,

Subsemnatul Cătălin-Teodor Dogaru vă informează că, începând cu data de 1 decembrie 2013, pentru a plăti în continuare taxele și impozitele aferente (CAS, cota unică, etc., etc.) trebuie să primesc de la dumneavoastră următoarele documente:

A. O singura dată:

A.1: Carte de identitate – copie (aduceți, vă rog și originalul, pentru a confrunta)

A.2: Documentele de investitură în funcția de Prim-Ministru, respectiv Ministru de Finanțe (incluzând ordinul semnat de președintele Statului) – copie legalizată

A.3: Proiectul de buget în varianta finală pe anii 2012 și 2013 în care se va menționa clar traseul banilor încasați din taxele și impozitele plătite de mine – copie legalizată

A. 4: Extras de cont pentru conturile în care vă primiți salariile – semnate și ștampilate de bancă!

B. Lunar:

B.1: Extras de cont pentru conturile în care ajung banii încasați (Trezorerie, Minister, Casa de Asigurări și toate celelalte instituții care beneficiază din plin de acești bani!) din luna anterioară

B.2: Documente justificative pentru cheltuielile din banii publici pe luna anterioară

După analiza acestor documente, veti primi, cu un decalaj de minim 2 luni, taxele aferente venitului meu. Programul meu de lucru este:

– de luni până vineri de la ora 07:00 la ora 08:00 sau de la ora 20:00 la ora 21:30

N.B.: Nu mă interesează cum vă descurcați în acele 2 luni în care eu – și mi-aș dori și toți ceilalți salariați de la privat – nu plătim taxele. Așa cum nici fetița mea nu a beneficiat de alocație timp de 4 luni.

În plus, vă sfătuiesc să aduceți și alte documente justificative (chiar dacă nu sunt menționate) pentru că – la fel ca în ograda dumneavoastră (la stat) – vor fi tot felul de cerințe nemenționate/nespecificate pentru a obține o (amărâtă de) semnătură.

În cazul în care nu veți oferi toate cele solicitate, plata taxelor se va suspenda până la soluționarea acestor cerințe.

Vă anunț, pe aceasta cale, că în lunile următoare, voi iniția (împreună cu colegii mei de suferință – plătitori de taxe) un program de testare a tuturor angajaților bugetari, în special din instituțiile financiare (Administrații financiare etc.). Vom testa eficiența, pregătirea profesională, conduita profesională și multe alte caracteristici de care (probabil) mulți nu au auzit.

Vă vom ține la curent.

Vă mulțumesc,
Catalin-Teodor Dogaru

Sursa: Vorbe

Anunțuri

Comentează

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: