Să susținem industria farma, luați un distonocalm pentru că avem de vorbit despre România de mâine

Din fericire, în țara aceasta mai sunt încă oameni care pot să vadă clar și să spună limpede, cu subiect și predicat, despre jaful la care România este supusă sistematic acum. Întreaga clasă politică actuală a trădat și trădează în continuare națiunea română. Cu voioșie vrut-infantil-tembelă! Și ce e mai trist e că cei care au jurat să-și apere țara „chiar cu prețul vieții” au acceptat să fie simpli spectatori la jaful ce se petrece în spatele perdelei de fum întreținute de clasa politică actuală. Băi … ăștia care ați jurat credință țării și încă sunteți în solda României … nu mai fiți căcăcioși! Dacă executați un ordin ilegal primit de la superiori sunteți culpabili. Sunteți la fel de responsabili și pentru acțiunea și pentru inacțiunea voastră, dacă permiteți săvârșirea de infracțiuni, sub umbrela politică și/sau economică. Să nu uitați pe cine ați jurat să slujiți!

Dimensiunile jafului sunt monumentale. Voi vorbi doar despre Roșia Montană, despre ce se întâmplă acolo, deși modelul acesta a fost utilizat cu succes și în multe alte cazuri (Sidex Galați, Rompetrol, Petrom, „Jafo”-Onești ș.a.m.d). Am spus Roșia Montană? Luați un pahar de apă, un distonocalm și așezați-vă jos. Nu voi spune nimic din tot ceea ce s-a mai spus în spațiul public despre ceea ce ar trebui să încaseze statul român ca redevență din toată afacerea asta. Voi prezenta problema RMGC – așa cum o văd eu – spectatorul care aruncă cu ouă și cu roșii în actorii de pe scena politică autohtonă: știați că redevența aia pe care România ar trebui să o încaseze de la RMGC timp de 10 ani parcă (atât cât ar trebui să dureze exploatarea) este în cuantum total de vreo 18 tone de aur? Ce înseamnă 18 tone de aur? 18.000.000 grame de aur. Pentru 18.000.000 grame de aur noi vrem un lac de ape cianurate pentru veșnicie? Pentru 18.000.000 grame de aur se dau în concesiune 4282 ha. Raportul Academiei Române citează Legea din 1924 Art. 203: „Suprafaţa perimetrului rezervat pentru explorare prin permis exclusiv, va fi dela 50 hectare până la 100 hectare pentru minereurile neferoase, inclusiv cele aurifere”!

Chiar știti ce înseamnă 18.000.000 grame de aur? V-ați luat distonocalmu’? Sigur? Sigur stați jos? Mai puneți-vă un pahar cu apă necianurată (încă)! 18.000.000 grame de aur înseamnă echivalentul a 54.000.000 kilograme de miez de nucă. Adica 54.000 tone de miez de nucă. Sau mai bine spus, producția actuală de nucă în coajă a României pentru … 3 ani de zile. Mai luati un distonocalm, vă rog. Vă implor, nu suprasolicitati serviciul de urgență 112! Stați calmi, la locurile voastre! România produce în 3 ani, fără niciun fel de investiție majoră în domeniu, doar cu ce dă Dumnezeu de sus, o valoare echivalentă cu ceea ce ar trebui să primească România pentru că lasă niște „băieți deștepți” să subtilizeze aurul pentru care au murit atâtea generații de mii de ani încoace.

Știți ce înseamnă producția anuală de nucă în coajă a României? Doar vreo 35.000 de tone. Dacă ar fi să considerăm că această producție ar fi numai din soiuri care produc maxim 2 tone de nucă în coajă la hectar (deși sunt soiuri care produc și peste 4 tone/hectar) … asta echivalează cu o suprafață de 17.500 de hectare de livadă de nuc. Mai luați un distonocalm, vă rog, să susținem industria farmaceutică … Și nu vă ridicați din fotolii pentru că nu am terminat încă:

Știați că România are potențialul de producție cel mai mare din lume la cultura nucului? Pornind de la Anexa 10 de la Măsura 121 din Planul Național de Dezvoltare Rurală 2007-2013, am avut curiozitatea să văd în câte comune din România această cultură are favorabilitate ridicată și în câte favorabilitate medie, precum și care este suprafața de teren agricol din aceste comune. Ați luat distonocalmul? În România, avem peste 4.600.000 hectare de teren agricol pretabile pentru această cultură! Da… Luați cu apă să nu vă înecați. Știați că în China, acum 50 de ani, se produceau doar 40.000 tone de nucă în coajă, iar astăzi se produc peste 1.650.000 tone? Știați că în perioada interbelică în România se produceau 250.000 tone de nucă în coajă, iar astazi doar 35.000? Asta da viziune strategică!

Știați că un hectar de livadă de nuc produce anual peste 10.000 de euro, în timp ce salariul mediu pe economie, anualizat … nu înseamnă mai mult de 5.000 euro? Și-atunci de ce mama naibii să preferi să fii slujbaș la stat pe un salariu de mizerie? Știați că o livadă de nuc nu vă solicită mai mult de 2 săptămâni/an? Asta înseamnă că proprietarul unei livezi de nuc are 50 de săptămâni/an pentru sufletul lui, pentru familia și pasiunile lui. Interesant, nu?

Știați că oamenii care au un venit anual mai mare decat salariul brut/economie nu pot fi cumpărați cu doi mici și o bere în campania electorală? Asta ar fi o adevărată tragedie pentru policienii români! Știați că oamenii care au un venit peste media economiei și care au 50 (cincizeci) de săptămâni de timp liber, în care pot face tot ce vor ei, fără să depindă de un venit salarial (bugetar sau nu…) sunt periculoși pentru clasa socială a politicienilor actuali din România? Știți de ce? Pentru că sunt incontrolabili, pentru că nu sunt dependenți sub nicio formă de cei care sunt la butoane. Și politicianul român … ca să își asigure „perpetua existență în fața butoanelor” are nevoie de persoane dependente de toanele și de mofturile lor.

Știați că dacă România ar susține înființarea a 54.000 de hectare de livadă de nuc care ar produce în medie câte 1.000 kg de miez de nucă/an… asta ar echivala cu încasarea anuală a „redevenței totale” negociate de trădătorii de țară în proiectul RMGC? Știți de ce politicienii români nu sprijină acest lucru? Pentru că banii ar intra direct în buzunarele proprietarilor celor 54.000 de hectare de livadă de nuc și de acolo, tare greu ar fi de scos de politicieni fără ca aceștia să își asume riscul de a lua un topor în cap. Idioțenia politicienilor români merge până acolo încât aceștia nu realizează că dacă fiecare hectar în parte de livadă de nuc ar fi deținut de câte o familie, venitul anual al acestor familii ar conduce la o creștere reală a standardului de viață pentru acestea, creștere ce se va vedea și în economia reală, nu doar în conturile unei „elite” aflate temporar la butoanele societății românești. O țară bogată e o țară unde cei mai mulți își pot permite decența. Noi avem o oligarhie care parazitează România de azi și – cel mai grav – România de mâine!

Politicianul român își pune creativitatea la treabă doar în scopul favorizarii tuturor formelor de dependență de care au „nevoie” o seama bună de paraziți sociali, care trăiesc pe spatele celor ce își asumă în mod real riscuri economice majore pe banii, timpul și nervii lor. Și cum aceștia din urmă nu reușesc să producă atât cât au nevoie toți paraziții – cu politicienii în frunte… România face împrumuturi de miliarde și miliarde de euro pe care le vor „deconta” cei mai nevinovați dintre cetățenii actuali ai României – actualii minori și copii nenăscuți încă! Și pentru că ei nu își pot asuma legal nimic până la vârsta de 18 ani, e timpul ca noi, ce suntem responsabili de destinul lor să spunem răspicat AJUNGE! Ajunge cu jaful țării, ajunge cu hoția instituționalizată, ajunge cu stimulatul parazitismului social pe seama celor care azi nu se pot apăra!

Și ăsta nu este doar un avertisment! Este începutul sfârșitului pentru voi, politicienii care vă ascundeți trădarea de țară după cuvinte sforăitoare, după „grija” voastră pentru viitorul țării! Vouă, politicienilor români actuali, vă va îngheța sângele în vene, cât de curând, așa că aduceți-vă și voi contribuția la dezvoltarea industriei farmaceutice: faceți-vă stocuri de distonocalm! Va fi criză mare de așa ceva, în curând! Fără distonocalm nu veți putea face față la ce urmează! Da’ chiar așa… Ce urmează?

România de mâine? Haideți să ne imaginăm cum ar putea fi. Sistemul politic. Parlament unicameral, cu câte 3 parlamentari/județ și 10 parlamentari/Capitală. Sistem de alegere a parlamentarilor: bazat pe proiecte. Se face o medie a propunerilor de proiect de interes național și se aleg automat primii 3 parlamentari care însumează cele mai multe din cele 50 de teme de interes public propuse de populație ca fiind prioritare pentru perioada mandatelor lor. Oferta electorală a fiecărui parlamentar obligatoriu include: 8 proiecte de inițiat, dezbătut pe durata mandatului. Anularea mandatului parlamentarului dacă în fiecare din cei 4 ani de mandat nu se desfășoara acțiuni de 25% din proiectele din campania electorală. Condiție minimală: cele 2 proiecte/an nu se pot repeta și nici reporta de la un an pe altul. Anularea mandatului individual în cazul înregistrării a 30% absențe (motivate și nemotivate) de la lucrările din plen, pe principiul că îndeplinirea proiectelor pentru care a fost investit parlamentarul în cauză este mai importantă ca orice altă activitate desfășurată de respectivul parlamentar în decursul mandatului său. Dizolvarea de drept a parlamentului daca 50%+1 din membrii parlamentari nu depun eforturi și demersuri pentru dezbaterea anuală a minim 25% din totalul propunerile legislative anuale obligatorii pe durata mandatului în curs.

Primul ministru: desemnat de Președinte, în baza numărului total de voturi directe rezultate la alegeri. Nerespectarea anuală a 25% din primele 8 teme de interes național rezultate din alegeri, egal pierderea mandatului pentru primul ministru. Curtea Constituțională constata anularea de drept a mandatului, fără drept de recurs din partea Primului Ministru, urmată de alegeri anticipate.

Protecție socială de stat numai pentru:

 • handicap gradul 1 și 2;
 • persoane peste 70 de ani – venit minim garantat;
 • persoane între 60 și 70 de ani, cu obligativitatea prestării de muncă în folosul comunității;
 • inexistența unui sistem public de pensii și șomaj.

Îndemnizație de creștere a copilului pe perioada concediului post natal:

 • 2 ani zile/fiecare născut viu;
 • cu studii superioare – salariul lunar avut înainte de sarcina, timp de 2 ani de zile;
 • cu studii medii, cu sursă de venit legală minim 12 luni – salariul mediu economie brut – neimpozabil;
 • cu studii medii, fără sursă de venit legală, minim 12 luni:
 • 0 lei;
 • fără studii: 0 lei (nu încurajăm parazitismul social)

Servicii medicale: Gratuite numai dacă există o asigurare privată de sănatate. Medicina de urgență: numai în cazuri excepționale și numai când viața e în pericol imediat.

Apărare Națională. Toți angajații statului apără drepturile fundamentale prevăzute de Constituția României. Drepturile persoanelor prevăzute de Constituția României sunt inviolabile, nenegociabile și neabdicabile. Singurul interes deservit de angajatii statului român este INTERESUL PUBLIC! Orice ordin primit de la superiori care contravine interesului public și încalcă Constituția este de natură infracțională. Superiorul poate fi subiectul acțiunii de arest cetățenesc până la sosirea organelor competente care să dispună reținerea temporară, până la prezentarea în fața unei instanțe judecătorești. Șeful ierarhic ce încalcă Constituția poate fi arestat pe loc de subordonatul său pe linie ierarhică. La constatarea încălcării Constituției, orice calitate, funcție oficială, încetează de drept. Favorizarea sub orice formă a celui ce în exercitarea funcției publice încalcă drepturile fundamentale ale omului și Constituția României se sancționează la fel ca fapta principală. Abuzul celui ce constata încălcarea Constituției se pedepsește cu confiscarea totală a averii. Abuzul de putere în exercițiul funcțiunii publice se pedepseste cu MOARTEA! Din orice funcție oficială, orice încălcare a drepturilor fundamentale se sancționează cu confiscarea întregii averi a persoanelor fizice responsabile direct și indirect, și cu confiscarea averii/patrimoniului, a firmelor deținute.

Sistemul fiscal. Bazat pe un sistem de facturare obligatoriu, pe site-ul Ministerului de Finanțe, care monitorizeaza încasările și plățile individuale, pe baza de CNP și Cod Fiscal (CUI). Emiterea facturilor prin alte sisteme decât cele publice se taxează suplimentar cu 20% din suma brută de plată/încasat. În afara de acestea se mai aplică cumulativ următoarele:

Pentru persoane fizice rezidente romane:

 • 0 % impozit pe venit pentru venituri totale de până la 50.000 euro/an;
 • 5% impozit pentru venitul total de peste 50.000 eur/an;
 • 10% impozit pe veniturile nerezidenților români, indiferent de cuantumul veniturilor;
 • 0% asigurări sociale de sănătate (ai asigurare privata..ok. Nu ai .. ai o problemă!);
 • 0% contribuții asigurări sociale (pui ceva deoparte bine… Nu? Selecție naturală nene!);
 • obligativitate înregistrare în scopuri de TVA la venit anual de peste 50.000 euro/an;
 • calculul lunar și plata la buget a sumelor datorate către bugetul de stat.

Pentru persoanele juridice:

 • 0% impozit pe profit pentru profitul brut de până la 10.000 euro/lună;
 • 5% impozit pe profit pentru profitul brut de peste 10.000 euro/luna;
 • 5% impozit pe profitul din activitățile de export;
 • 5% impozit pe dividente: încasat lunar/suma brută de plata ca dividende.

Regularizare anuală:

 • obligativitate înregistrare în scopuri de TVA la venit anual de peste 50.000 euro;
 • obligativitatea plăților către angajați în cuantum brut, fără comisionae de transfer pentru veniturile salariale plătite prin sistem bancar;
 • plăți extra sistem bancar – către furnizori și angajați:
 • 5% impozit la suma brută;
 • comisioane bancare de maxim 0,01% din suma efectivă de plată, … dar nu mai mică de 1 leu/operațiune;
 • activități de cercetare-dezvoltare și inovare tehnologică: 0% pentru veniturile geretate pentru implementare internă și 1% pentru veniturile din export de tehnologie (pentru max. 1 mil. euro/an și 5% peste 1 mil. euro/an);
 • TVA : 10%

Impozite auto:

 • 5 %/an în primii 2 ani de la fabricație;
 • 20% an din prețul inițial de valorifcare.

Impozite pe cladiri:2% din valoarea de construcție, indiferent de proprietar și destinația clădirii. Accize Produse de lux (bijuterii, alcool, cafea, tigări): 90%. Accize carburanți motoare 2 T și 4 T: 50%.

Împrumuturi externe. Nu pot fi contractate împrumuri externe pentru care plățile anuale depășesc cuantumul a 50% din totalul veniturilor bugetare cumulat cu … Cheltuieli publice curente și investiții de maxim 50% din total venituri bugetare. Propunerile partidelor politice pentru depășirea acestor praguri conduc automat la scoaterea acestora în afara legii, la dizolvarea lor de drept, confiscarea averii tuturor membrilor din partidul/partidele care își asumă asemenea propuneri. Cine își poate permite să își asume să îndatoreze generațiile viitoare fără să aibă un mandat clar din partea acestora, înseamnă că se poate lipsi de tot patrimoniul său. :)

Sistemul public de învățământ. Gratuit – până la doctorat inclusiv. Nu se suportă de la buget a doua facultate, al doilea masterat și al doilea doctorat. Înainte de a implini 10 ani de muncă efectivă (ca angajat sau patron) în România… persoanele ce decid să emigreze sunt obligate să plătească la bugetul de stat 100 de salarii medii/economie înainte de a primi drept de liberă practică în orice altă țară a UE și de 1.000 de salarii medii pe economie, dacă decid să emigreze oriunde altundeva în afara spațiului UE. Dreptul la liberă practică în UE poate fi obținut și prin accesarea unui credit bancar ipotecat cu toate bunurile fizice ale solicitantului, purtător de dobândă anuală echivalentă cu rata anuală a inflației +5%.. Neplata contravalorii acestui drept de liberă practică conduce la confiscarea tuturor veniturilor și proprietăților persoanei vinovate. Orice persoană fizică ce este plecată din țară mai mult de 60 de zile este obligată să solicite acordarea dreptului de liberă practică în UE sau în afara acesteia. Nesolicitarea acestui drept se sancționeaza cu confiscarea integrală a averii și cu o amendă de 1 milion de euro, plătibilă prin poprirea tuturor surselor de venit din afara țării. Neplata amenzii mai sus menționate se sancționează cu pierderea cetățeniei române și cu dreptul de a mai exercita vreo activitate economică pe teritoriul României. Confiscarea averii nu are legatură cu neplata amenzii mai sus menționate.

Cum ar fi o asemenea țară? Ar fi un tărâm de vis pentru oricine vrea să trăiască, să respecte și să fie respectat. Infractorii, paraziții sociali și actuala clasa politică ar trebui să se cutremure doar citind despre ce ar putea fi în România, în curand!

Întrebare de final: Mai aveti Distonocalm? Mai luați unul… cu un pahar de apă. Pentru că vom avea nevoie de sânge rece pentru a determina schimbarea de care au nevoie copiii și nepoții noștri! Orice idei, în spiritul celor de mai sus sunt binevenite. Haideți să pregătim țara pentru cei ce vin după noi!

E timpul să ne luăm țara înapoi! Uniți, salvăm!”

Sursa: A Treia Forță: România profundă

Anunțuri

Comentează

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: