Registrul autorităților fără limite

O știre proaspătă ne spune:

Toţi câinii cu stăpân trebuie identificaţi şi înregistraţi în termen de 60 de zile de la publicarea normelor metodologice emise de Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), acestea fiind transmise către Monitorul Oficial al României în data de 8 ianuarie 2014, în vederea publicării.

Adică să înțelem așa: problema câinilor fără stăpân a fost rezolvată și pentru că oamenii de la ANSVSA nu pot sta degeaba, li s-a găsit de lucru. Și nu numai lor, ci și medicilor veterinari!

De fapt, problema stă așa: deoarece câinii fără stăpân nu au buzunare, de la ei nu se mai pot obține niște bani, pe când câinii cu stâpân, chiar dacă nici ei nu au buzunare, au totuși stăpân, că de-aia li se spune câini cu stăpân, nu?! Și acest stăpân, e de presupus că are buzunare. Și dacă are buzunare, de ce să nu scoată ceva din ele? Ceva de genul, să spunem, bani!

Nu-i așa că noi, autoritățile, suntem „băieți deștepți”? Și pe chestia asta merităm niște prime?

Ei bine, eu personal le comunic că pot să treacă la un program intensiv de educare a răbdării. Pentru că cel puțin în cazul meu, vor avea de așteptat… Cam mult, după cum estimez. Refuz să-mi înregistrez câinele! Refuz să i se implanteze cip. E clar?

Anunțuri

Comentează

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: